0343-513505
info@guntenaarwonen.nl

Broekweg 2 3972 MC Driebergen-Rijsenburg

prijs op aanvraag

Omschrijving

BIJZONDER PROJEKT: “BROEKWEG BUITEN” IN DRIEBERGEN-RIJSENBURG
Plan “Broekweg Buiten” is een zeer fraai ontwikkeld project en gelegen in een fantastische rustige omgeving in het buitengebied van Driebergen-Rijsenburg, op de kruising van de Langbroekerdijk en de Broekweg. Langs de omringende wegen treft u aan diverse buitenplaatsen, woningen en agrarische bedrijven. Ook is vermeldingswaardig dat de directe omgeving gegarandeerd natuurlandbouw is! In de nabijheid ligt kasteel Sterkenburg, maar ook bent u binnen enkele minuten met de auto in het dorp en centrum van Driebergen en op de A12. Driebergen is centraal gelegen in het midden van ons land op de Utrechtse Heuvelrug met zijn natuur en vele bossen, waarin u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Bovendien heeft Driebergen-Rijsenburg een nieuw groot station met circa 300 parkeerplaatsen. U reist binnen 10 minuten naar Utrecht.

De bouw is reeds gestart en in een vergevorderd stadium en bestaat uit de aan de voorzijde van de Langbroekerdijk gelegen monumentale verbouwde boerderij in een voor- en achterhuis, beide voorzien van een binnenhaard kachel, twee daarachter gelegen ateliers/ cabins, uitsluitend bestemd voor werken praktijk aan huis of als hobbyruimte en twee geschakelde woningen. Dit zijn het Weiland- en het Boomgaardhuis; beide met een veranda en buiten open haard! De woningen, met uitzondering van het Weilandhuis, hebben alle zeer royale open woonkeukens en 3 slaap-/werkkamers; het Weilandhuis heeft 2 slaap-/werkkamers. Alle woningen krijgen een eigen tuin en op het terrein een eigen plek voor de auto en eigen berging in de houten veldschuur. Het erf “Broekweg Buiten” zal worden beplant met hagen, fruit- en notenbomen. Een uitgekiende combinatie van geborgenheid en vrij uitzicht op waterpartijen, knotwilgen en weilanden.

De woningen worden duurzaam gebouwd en voorzien van zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming, waardoor het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt. Ook worden de woningen alle gedifferentieerd in een hoogwaardige luxe kwaliteit opgeleverd; naar verwachting zal dit rond augustus 2022 zijn.
Zoals u zult begrijpen liggen de prijzen van deze bijzondere luxe woningen in het hogere huursegment.

Wanneer is er meer informatie? Vanaf circa medio MEI 2022 zal nadere informatie over dit plan via onze website worden gepubliceerd; vanaf dat moment zijn de woningen ook in een meer gevorderd stadium en toegankelijk na afspraak voor bezichtigingen door geinteresseerde kandidaten.

Heeft u belangstelling voor dit fraaie project, meldt u zich dan bij ons aan via email: info@guntenaarwonen.nl
of u kunt een afspraak maken bij ons op kantoor, telefoon: 0343-51 35 05.
U BENT VAN HARTE WELKOM!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
22 januari 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Landhuis, geschakelde woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Wonen
165 m²
Inhoud
500 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
2

Energie

Energielabel
A++

Buitenruimte

Liggingen
Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Tuin
Achtertuin
Bekijk alle kenmerken

Media

Broekweg 2
3972 MC Driebergen-Rijsenburg
prijs op aanvraag