0343-513505
info@guntenaarwonen.nl

Broekweg 2 3972 MC Driebergen-Rijsenburg

Omschrijving

BIJZONDER PROJEKT: “BROEKWEG BUITEN” IN DRIEBERGEN-RIJSENBURG
NOG TWEE WONINGEN BESCHIKBAAR EN EEN ATELIER-VERANDA …………………………

Plan “Broekweg Buiten” is een zeer fraai ontwikkeld project en gelegen in een fantastische rustige omgeving in het buitengebied van Driebergen-Rijsenburg, op de kruising van de Langbroekerdijk en de Broekweg. Langs de omringende wegen treft u aan diverse buitenplaatsen, woningen en agrarische bedrijven. Ook is vermeldingswaardig dat de directe omgeving gegarandeerd natuurlandbouw is! In de nabijheid ligt kasteel Sterkenburg, maar ook bent u binnen enkele minuten met de auto in het dorp en centrum van Driebergen en op de A12. Driebergen is centraal gelegen in het midden van ons land op de Utrechtse Heuvelrug met zijn natuur en vele bossen, waarin u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Bovendien heeft Driebergen-Rijsenburg een nieuw groot station met circa 300 parkeerplaatsen. U reist binnen 10 minuten naar Utrecht.

De bouw is thans in de afrondende fase en bestaat uit de aan de voorzijde van de Langbroekerdijk gelegen monumentale verbouwde boerderij in een voor- en achterhuis, beide voorzien van een binnenhaard kachel, twee daarachter gelegen ateliers/ cabins, waarvan een met een grote veranda uitsluitend bestemd voor werken praktijk aan huis of als hobbyruimte en twee fraaie geschakelde woningen. Dit zijn het Boomgaard- en het Weilandhuis; beide met een veranda en buiten open haard!
De woningen, met uitzondering van het Weilandhuis, hebben alle zeer royale open woonkeukens en 3 slaap-/werkkamers; het Weilandhuis heeft 2 slaapkamers, waarvan een op de begane grond en twee badkamers.
Alle woningen krijgen een eigen tuin met terras, op het terrein een eigen overkapte plek voor de auto en een berging in de houten veldschuur.

Het erf “Broekweg Buiten” zal worden beplant met hagen, fruit- en notenbomen. Een uitgekiende combinatie van geborgenheid en vrij uitzicht op waterpartijen, knotwilgen en weilanden.

De woningen worden duurzaam gebouwd en voorzien van zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming, waardoor het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt. Ook worden de woningen alle gedifferentieerd in een hoogwaardige luxe kwaliteit opgeleverd; naar verwachting zal dit rond augustus 2022 zijn.
Zoals u zult begrijpen liggen de prijzen van deze bijzondere luxe woningen in het hogere huursegment.

In de week van 27 juni 2022 zullen de woningen bijna gereed zijn en alle plattegronden alsmede foto’s van de woningen beschikbaar zijn.

Heeft u belangstelling voor dit fraaie project, meldt u zich dan bij ons aan via email: info@guntenaarwonen.nl
of u kunt een afspraak maken bij ons op kantoor, telefoon: 0343-51 35 05.
U BENT VAN HARTE WELKOM!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Landhuis, geschakelde woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Ligging
Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen

Oppervlakten en inhoud

Wonen
165 m²
Inhoud
500 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
2

Energie

Energielabel
A++

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin
Bekijk alle kenmerken