0343-513505
info@guntenaarwonen.nl

Olympia 19 3971 NK Driebergen-Rijsenburg

Omschrijving

Op de 1e (bovenste) verdieping van een kleinschalig appartementengebouw, ligt dit fraaie en gestoffeerde 3-kamer appartement met balkon en een inpandige berging op de begane grond.
Driebergen heeft een variatie aan winkels, gezellige restaurants en terrasjes. De bereikbaarheid is prima. Driebergen heeft een NS-station, zodat je in een mum van tijd in Utrecht of Amsterdam bent. Ook heeft het dorp een op- en afrit van de A12. Het heeft een sfeervolle woonkamer met vide, een open keuken, moderne badkamer en twee slaap-/werkkamers.

Ligging
Olympia ligt aan de rand van Driebergen, aan een autoluw en kindvriendelijk hofje en biedt een combinatie van twee-onder-een kapwoningen en een appartementencomplex. Het einde van de straat loop je zo het bos in! Het grenst namelijk aan natuurgebied “Bornia” en “Groot Heidestein” met uitgestrekte wandelgebieden, fiets- en ruiterroutes. Zowel het gezellige centrum van Driebergen als het winkelcentrum “Kerckebosch” met diverse speciaalzaken en het uitgebreide centrum van Zeist liggen op korte (fiets)afstand.

Huurprijs: € 1.400,– per maand exclusief gas/water/elektra/internet en gebruikerslasten gemeentelijke heffingen. Inclusief servicekosten.
Huurperiode: Per december 2021 voor 12-24 maanden.

Onder voorbehoud gunning eigenaar.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Beschikbaar per 01-12-2021
Soort woonhuis
Appartement, galerijflat
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Wonen
78 m²
Inhoud
254 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers ( slaapkamers)
Aantal woonlagen
1
Bekijk alle kenmerken